Saltar apartados

Facultat de Dret

Doble grau internacional

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

21/09/2017
TÍTOL D'EXPERT EN PREVENCIÓ I INTERVENCIÓ EN VIOLÉNCIA DE GÈNERE

OBERT EL TERMINI DE PREINSCRIPCIÓ

(del 15 de setembre al 5 d'octubre)

La Facultat de Dret de la UA ha organitzat un nou Títol d'Expert semipresencial per a promoure l'especialització en relació amb un fenomen criminal de màxima actualitat: la violència de gènere. Es pretén aconseguir una formació integral, tant en els aspectes d'índole teòrica, com pel que fa als protocols i plans d'actuació. En aquest sentit, totes les assignatures s'imparteixen des d'un enfocament teòric-pràctic amb la finalitat que l'estudiant reba una formació completa que li prepare per a actuar davant situacions de violència de gènere, a partir d'un coneixement adequat de les múltiples facetes que presenta aquest fenomen. El Títol compta amb la participació de professorat de diverses àrees de coneixement de la Universitat d'Alacant, així com de professionals vinculats a les Forces i Cossos de Seguretat especialitzats en la gestió de la violència de gènere en l'àmbit policial.

<a

21/09/2017
TÍTOL D'EXPERT EN DISCRIMINACIÓ, RACISME I XENOFÒBIA

OBERT EL TERMINI DE PREINSCRIPCIÓ

(del 15 de setembre al 5 d'octubre)

La Facultat de Dret de la UA ha organitzat un nou Títol d'Expert semipresencial per a promoure l'especialització en relació amb un fenomen criminal de màxima actualitat: la discriminació, el racisme i la xenofòbia. Es pretén aconseguir una formació integral, tant en els aspectes d'índole teòrica, com pel que fa als protocols i plans d'actuació. En aquest sentit, totes les assignatures s'imparteixen des d'un enfocament teòric-pràctic amb la finalitat que l'estudiant reba una formació completa que li prepare per a actuar davant situacions de discriminació, racisme i xenofòbia, a partir d'un coneixement adequat de les múltiples facetes que presenta aquest fenomen. El Títol compta amb la participació de professorat de diverses àrees de coneixement de la Universitat d'Alacant, així com de professionals vinculats a les Forces i Cossos de Seguretat especialitzats en la gestió de la discriminació, el racisme i la xenofòbia en l'àmbit policial.

13/09/2017
REUNIÓ TRASNACIONAL DE PROFESSORS EUROPEUS EN LA FACULTAT DE DRET

En el marc del programa ERASMUS + i dins del projecte HUMREV de la Comissió Europea %u201CEls drets humans en una comunitat de valors%u201D tindrà lloc divendres que ve 15 de setembre la II Reunió Trasnacional celebrada en la UA. La Directora del Secretariat de Projecció Internacional i Cooperació, Reyes González, rebrà als professors que formen part del projecte. Entre els seus membres es troben professors d'ensenyament Secundari d'Espanya, Itàlia, Alemanya, Finlàndia i Polònia, així com professors de la UA.

INFORMACIÓ MOLT IMPORTANT PER A l'ALUMNAT D'ESTUDIS EN EXTINCIÓ

 

 

Facultat de Dret


Facultat de Dret
Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3573

Fax: (+34) 96 590 9896

Twitter: https://twitter.com/derecho_ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464