Saltar apartados

Clinica Juridica de la Universitat d'Alacant

La Clínica Jurídica-Penitenciaria té per objecte potenciar el coneixement i la formació dels alumnes d'aquesta Facultat en l'àmbit penitenciari sota la tutela de la professora Carmen Juanatey Daurat. Es tracta d'un projecte marc vinculat a la Clínica Jurídica de la Facultat de Dret de la Universitat d'Alacant.

L'alumnat que s'incorpore a aquesta iniciativa rebrà la formació específica necessària, es reunirà amb reclusos dels centres penitenciaris de la província i, sota la supervisió del professorat, tractarà de formular solucions a les qüestions plantejades pels interns.

Requisits d'accés

Per a formar part de la Clínica Jurídica-Penitenciaria, l'alumnat haurà d'estar matriculat en el Grau de Dret, Criminologia o DECRIM durant l'actual curs acadèmic en l'assignatura de Dret Penitenciari, o haver-la superat anteriorment. Además deberá estar matriculado de la asignatura de Prácticas Externas.

Places oferides

Per a aquest curs acadèmic 2018-2019 s'ofereixen 8 places.

Procediment de sol·licitud

Els interessats poden sol.licitar pràctiques en la Clínica Jurídica-Penitenciaria segons el procedimien establit en l' Oficina de Práctiques

Normativa

REGLAMENTO DE FUNCIONAMIENTO DE LA CLÍNICA JURÍDICA DE LA UNIVERSIDAD DE ALICANTE

Facultat de Dret


Facultat de Dret
Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3573

Fax: (+34) 96 590 9896

Twitter: https://twitter.com/derecho_ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464