Saltar apartados

ABANDONE GRAU DADE PER A CONTINUAR AMB GRAU DE DRET O ADE

L'alumnat només podrà abandonar el programa d'estudis simultanis de DADE en el cas que ja haja cursat un curs acadèmic com a mínim.

Podrà sol·licitar la renúncia al programa d'estudis simultanis i continuar en qualsevol dels graus independents que ho conformen:

SOL·LICITUD

S'ha de sol·licitar l'abandó de DADE i la continuació en qualsevol dels graus independents que ho conformen, mitjançant el formulari web de contacrta amb nosaltres:

https://cvnet.cpd.ua.es/uasolicitudes/solicitud/6

Termini: de l'1 al 12 de juliol de 2019.

FORMA DE MATRICULACIÓ SEGONS L'ESTUDI TRIAT:

  • Si decideixes continuar amb els estudis de Dret:

Si decideixes abandonar DADE per a continuar el grau en Dret rebràs una notificació electrònica mitjançant UACLOUD informant-te de la teua acceptació i del termini per a accedir a Campus Virtual per a realitzar la matrícula per al curs acadèmic 2019-20.

  • Si decideixes continuar amb els estudis d'Ade:

Si decideixes abandonar DADE per a continuar el Grau en Ade hauràs d'informar-te en la secretaria administrativa de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials (telèfons: 965903670, 965903770; e-mail: facu.economiques@ua.es).

  • Si decideixes continuar amb uns estudis diferents de Dret o ADE:

Hauràs de realitzar el trasllat de l'expedient, segons el procediment descrit en la pàgina web:

https://derecho.ua.es/es/secretaria/tramites/traslado-de-expediente-a-otro-centro-o-universidad.html

CONSIDERACIONS A TENIR EN COMPTE.

  • Es computarà, en cadascun dels Graus independents, les convocatòries esgotades i no aprovades de les assignatures cursades en el Doble Grau.
  • Les assignatures que s'hagueren aprovat en aquest programa simultani i que es corresponguen amb el pla d'estudis que es va a continuar estudiant ja estaran superades.
  • En els expedients de Dret i d'ADE de l'alumnat que abandone DADE abans de la finalització s'inclourà la següent observació:

%u201CLes assignatures superades fins al curs acadèmic XX/XX es van cursar seguint un programa d'estudis simultanis del Grau en Dret i Grau en Ade, oferit per aquesta universitat.%u201D

Facultat de Dret


Facultat de Dret
Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3573

Fax: (+34) 96 590 9896

Twitter: https://twitter.com/derecho_ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464