Saltar apartados

ABANDONE GRAU DADE PER A CONTINUAR AMB GRAU DE DRET O ADE

L'alumnat només podrà abandonar el programa d'estudis simultanis de DADE en el cas que ja haja cursat un curs acadèmic com a mínim.

Podrà sol·licitar la renúncia al programa d'estudis simultanis i continuar en qualsevol dels graus independents que ho conformen:

SOL·LICITUD

S'ha de sol·licitar l'abandó de DADE i la continuació en qualsevol dels graus independents que ho conformen, mitjançant el següent formulari web:

https://cvnet.cpd.ua.es/uacuestionarios/preguntas.aspx?idcuestionario=29583&idioma=és

Termini: de l'1 al 12 de juliol de 2019.

FORMA DE MATRICULACIÓ SEGONS L'ESTUDI TRIAT:

INFORMACIÓ IMPORTANT:

  • Si decideixes continuar amb els estudis de DRET:

Una vegada es comprove en secretaria de la Facultat de Dret que el teu expedient està correcte, podràs matricular-te del 3 al 6 de setembre de 2019. En cas que existisca alguna incidència, ens posarem en contacte amb tu per a solucionar-la.

Per a facilitar la teua incorporació al grau, en el primer curs immediatament posterior a l'abandó (2019-20), podràs triar el grup que desitges. Si en el termini de matrícula del 3 al 6 de setembre no pots matricular-te en els grups del teu interès, has de matricular-te en altres grups i, una vegada matriculat, enviar una sol·licitud de canvi de grup mitjançant el formulari web de "Contacta amb nosaltres" de la Facultat de Dret, disponible en aquest enllaç: https://cvnet.cpd.ua.es/uasolicitudes/solicitud/6

Hauràs d'especificar la(s) assignatura(s) i grups concrets en els quals estàs matriculat/a i el grup al com sol·licites el canvi, indicant en el motiu del canvi que és per abandó de programa d'estudis simultanis.

En els cursos següents, podràs sol·licitar canvi de grup sobre la base dels motius justificats establits per deganat.

  • Si decideixes continuar amb els estudis d'ADE:.

Si decideixes abandonar DADE per a continuar el Grau en Ade, la teua data de matrícula en ADE serà la mateixa que t'haguera correspost en el Doble Grau en DADE (pots consultar-la en el perfil de DADE d'UACLOUD). Per a qualsevol dubte sobre la matrícula en DADE has de posar-te en contacte amb la secretaria administrativa de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials. Les seues dades de contacte són:

El formulari de contacta amb nosaltres.

Telèfons: 965903670, 965903770

  • Si decideixes continuar amb uns estudis diferents de Dret o ADE:

Hauràs de realitzar el trasllat de l'expedient, segons el procediment descrit en la pàgina web:

https://derecho.ua.es/es/secretaria/tramites/traslado-de-expediente-a-otro-centro-o-universidad.html

CONSIDERACIONS A TENIR EN COMPTE.

  • Es computarà, en cadascun dels Graus independents, les convocatòries esgotades i no aprovades de les assignatures cursades en el Doble Grau.
  • Les assignatures que s'hagueren aprovat en aquest programa simultani i que es corresponguen amb el pla d'estudis que es va a continuar estudiant ja estaran superades.
  • En els expedients de Dret i d'ADE de l'alumnat que abandone DADE abans de la finalització s'inclourà la següent observació:

%u201CLes assignatures superades fins al curs acadèmic XX/XX es van cursar seguint un programa d'estudis simultanis del Grau en Dret i Grau en Ade, oferit per aquesta universitat.%u201D

Facultat de Dret


Facultat de Dret
Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3573

Fax: (+34) 96 590 9896

Twitter: https://twitter.com/derecho_ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464