Saltar apartados

Diplomatura en Gestió i Administració Pública (Pla extingit)

En el curs 2015-16 s'extingeix definitivament la diplomatura en Gestió i Administració Pública (ja no és possible matricular-se de cap assignatura).

L'alumnat que, una vegada finalitzat el curs 2014-15, no tinguen superades totes les assignatures, ja no podrà finalitzar els seus estudis en aquest pla. Per a completar els seus estudis, ha d'adaptar-se al grau en Gestió i Administració Pública. Es pot consultar més informació sobre el procés d'adaptació al grau en la pàgina web:

http://derecho.ua.es/es/estudios/extincion/informacion-sobre-el-proceso-de-extincion-de-titulaciones-y-adaptacion-a-los-grados.html

Per a poder finalitzar els estudis de diplomatura en aquest curs 2014-15 és imprescindible tenir superats tots els crèdits que conformen el pla d'estudis, INCLÒS els crèdits de lliure elecció.
Segons el que es disposa en la circular de la Vicerectora d'Estudiants de data 30 de juny de 2015, l'alumnat al que li resta una assignatura i/o tinga pendent d'incorporar als seus estudis crèdits de lliure elecció podrà sol·licitar la convalidació, adaptació o incorporació dels mateixos fins al 31 de juliol de 2016. L'avaluació curricular mitjançant compensació de qualificacions podrà ser sol·licitada, igualment, fins avui indicada anteriorment.

Complit el termini citat anteriorment quedarà extingit definitivament el pla d'estudis i els qui no reunisquen els requisits per a obtenir el títol, solament podran aconseguir-ho mitjançant l'adaptació de l'expedient al grau pel qual és substituït, encara que tinga superades la resta d'assignatures.

Es pot consultar més informació sobre el procediment per a incorporar crèdits de lliure elecció en la pàgina web:

http://derecho.ua.es/es/secretaria/tramites/incorporacion-al-expediente-de-creditos-de-libre-eleccion.html

Facultat de Dret


Facultat de Dret
Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3573

Fax: (+34) 96 590 9896

Twitter: https://twitter.com/derecho_ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464