Saltar apartados

practicum

IMPORTANT: En el curs 2017-18 només hi haurà possibilitat de matrícula del practicum II per a l'alumnat de DADE

Informació general

El Practicum ve contingut en el Pla d'Estudis de Llicenciat en Dret com a assignatura troncal dirigida a estudiants de cambra i cinquè curs, i en el programa simultani d'estudis de Dret i Administració d'empresa (DADE) a estudiants de cinquè i sisè curs amb una càrrega total de 15 crèdits.

El seu objectiu és iniciar la formació pràctica de l'alumnat, introduint-li en la pràctica integrada del Dret. Per a açò, s'ha vingut estructurant des de la seua implantació com Practicum intern, a més de la possibilitat d'aportar empresa per a realitzar pràctiques externes. El Practicum intern, a causa del procediment d'extinció de plans d'estudis, ja no va si pot ser la seua matrícula, amb el que només podrà ser superat a través de pràctiques externes.

L'alumnat interessat a realitzar pràctiques podrà sol·licitar la inscripció durant el període de matrícula, a través de l'opció que s'habilitarà a aquest efecte en el Campus Virtual, seleccionant un mínim de 3 i un màxim de 10 places de l'oferta.

Pots consultar tota la informació sobre les instruccions de matrícula per al curs acadèmic 2016-2017 en aquest enllaç.

https://derecho.ua.es/es/practicas/documentos/2016-17/instrucciones-matricula-practicas-externas

En el curs 2017-18, l'alumnat de la llicenciatura en Dret estarà extingida i no es podrà matricular de cap assignatura. L'alumnat de DADE només es podrà matricular del Practicum II, en el grup 52 (pràctiques externes).

Per a més informació sobre les pràctiques externes pots consultar la pàgina web de Pràctiques en empresa de la Facultat de Dret:

http://derecho.ua.es/es/practicas/

Les assignatures Practicum es qualifiquen al juny o juliol , pel seu caràcter anual.

Matrícula

L'alumnat interessat a realitzar pràctiques podrà sol·licitar la inscripció durant el període de matrícula, a través de l'opció que s'habilitarà a aquest efecte en el Campus Virtual, seleccionant un mínim de 3 i un màxim de 10 places de l'oferta.

A més de sol·licitar la inscripció i sol·licitar places de pràctiques, l'alumnat de DADE que s'inscriga en les pràctiques per a superar les assignatures troncals Practicum es matricularà per Campus Virtual d'ambdues assignatures: Practicum I i Practicum II en el grup 52 (PRÀCTIQUES EXTERNES) en el període de matrícula.

Qualificació

Les assignatures Practicum es qualificaran en la convocatòria de juny o juliol.

Una qualificació %u201CNO PRESENTAT%u201D en qualsevol activitat implica no superar l'assignatura Practicum, llevat que l'alumne cobrisca els crèdits corresponents mitjançant la convalidació d'algun Congrés, Jornada o Seminari. Si no és així haurà de matricular-se de nou en l'assignatura corresponent en els cursos següents i inscriure's en una activitat equivalent als crèdits que li falten. Es respecten les qualificacions de les activitats ja cursades.

HORARI

  • Vicedegà Luis Alfonso Martínez Giner

Dimarts de 12 a 14 h.

Divendres d'11 a 14 h.

  • Secretaria


De dilluns a divendres de 9 -14 h. excepte dimarts de 9 a 17 h.
Julio: 9-14 h.

CONTACTE


  • Luis Alfonso Martínez Giner Vicedegà d'Ordenació Acadèmica, Alumnat i Recerca

E-mail: derecho.practicas@ua.es

Tel.: +34 965 90 34 00 Extensió 3294

Fax: 965 90 9896

LOCALITZACIÓ

Universitat d'Alacant
Facultat de Dret
Campus de Sant Vicent del Raspeig
Ap. 99 I-03080 Alacant

Plànol de la Universitat
Plànol de la Facultat de Dret

Facultat de Dret


Facultat de Dret
Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3573

Fax: (+34) 96 590 9896

Twitter: https://twitter.com/derecho_ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464