Saltar apartados

preinscripció MICCF

 

PREINSCRIPCIÓ, ADMISSIÓ I MATRÍCULA

IMPORTANT: En el curs acadèmic 2019-20 el Màster Universitari en Recerca Criminal i Ciències forenses només tindrà una fase de preinscripció.

 

Per a ser admès/a en el Màster en Recerca Criminal i Ciències Forenses és necessari complir el requisit de:

 1. Estar en possessió del títol de Llicenciat o Graduat en Dret o Criminologia o d'un altre títol universitari de Grau equivalent expedit per una institució d'educació superior de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES). En el cas de posseir qualsevol altre títol de Llicenciatura o Grau, la Comissió Acadèmica del Màster determinarà si és necessari algun tipus de complement formatiu.
 2. Estar en possessió d'un títol d'educació superior estranger que haja sigut homologat al títol que permet accedir als estudis sol·licitats.
 3. Estar en possessió d'un títol d'educació superior estranger alié a l'EEES no homologat (requereix informe tècnic previ i s'haurà d'abonar la taxa corresponent a "Estudi d'equivalència de títols estrangers per a l'accés als estudis de màster o doctorat per a titulats estrangers sense títol homologat"). Aqueix estudi serà el que determinarà en cada cas si el/la sol·licitant pot ser admès/a.

IMPORTANT: l'informe tècnic favorable de l'estudi d'equivalència no implica en cap cas l'homologació del títol estranger ni substitueix a aquesta.

 

Els passos a seguir són:

 1. Preinscripció
  • Has de presentar la teua sol·licitud de preinscripció entre el 12/03/2019 i el 28/06/2019 a través del següent enllaç: PREINSCRIPCIÓ
 2. Publicació de la resolució d'admissió
 3. Matrícula
  • Una vegada has sigut admès, pots procedir a realitzar la teua matrícula entre els dies 09/07/2019 i 11/07/2019.
 4. Presentació de reclamacions
  • Si no has resultat admès, podràs presentar una reclamació i/o esmenar els defectes oposats en la teua sol·licitud entre els dies 09/07/2019 i 22/07/2019. Instruccions.
  • La publicació de la resolució de reclamacions tindrà lloc el dia: 29/07/2019. Si has sigut admès, pots procedir a realitzar la teua matrícula el dia 29/07/2019 .

 

 Finalitzat el termini de presentació de reclamacions, podrà formalitzar la seua matricula tan aviat com aporte la documentació que falta en el seu expedient. En aqueix sentit, pot posar-se en contacte amb la secretaria de la Facultat a través de Contacta amb nosaltres per a aportar aquesta documentació, fins al 30 de juliol.

 En caso de no poder hacerlo hasta esa fecha, a partir del 2 de septiembre, se abrirá nuevamente un plazo de inscripción con las plazas disponibles, plazo que estará abierto hasta cubrir las vacantes y como máximo hasta el día 31 de octubre. Las personas interesadas que reúnan requisitos para matricularse en el máster deberán entrar en el formulario para inscribirse y además comunicar dicha inscripción a secretaría a través de Contacta con nosotros.


El preu aproximat del màster és de 2800 euros en primera matrícula.

No és obligatori matricular-se de totes les assignatures del Màster perquè es pot realitzar la matrícula a temps parcial. En aquesta modalitat les assignatures es distribueixen en dos cursos complets, amb un mínim de 15,5 crèdits i un màxim de 31,5 crèdits el primer any.

 

Es pot consultar més informació i realitzar la preinscipción en aquest enllaç: PREINSCRIPCIÓ

Facultat de Dret


Facultat de Dret
Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3573

Fax: (+34) 96 590 9896

Twitter: https://twitter.com/derecho_ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464