Saltar apartados

preinscripció MUGA

 

PREINSCRIPCIÓ, ADMISSIÓ I MATRÍCULA

IMPORTANT: En el curs acadèmic 2019-20 el Màster Universitari en Gestió Administrativa només tindrà una fase de preinscripció.

 

Per a ser admès/a en el Màster en Gestió Administrativa és necessari complir el requisit de:

 1. Estar en possessió de les titulacions en Gestió i Administració Pública, Dret o Relacions Laborals i Recursos Humans. En el cas que el nombre de sol·licitants que estiguen en possessió de les titulacions referides fóra inferior al nombre de places oferides, la Comissió Acadèmica del màster podrà valorar l'admissió d'altres sol·licituds de grau.
 2. Estar en possessió d'un títol d'educació superior estranger que haja sigut homologat al títol que permet accedir als estudis sol·licitats.
 3. Estar en possessió d'un títol d'educació superior estranger alié a l'EEES no homologat (requereix informe tècnic previ expedit pel Centre de Formació Contínua i s'haurà d'abonar la taxa corresponent a "Estudi d'equivalència de títols estrangers per a l'accés als estudis de màster o doctorat per a titulats estrangers sense títol homologat")

IMPORTANT : l'informe tècnic favorable de l'estudi d'equivalència no implica en cap cas l'homologació del títol estranger ni substitueix a aquesta.

 

Els passos a seguir són:

 1. Preinscripció
  • Has de presentar la teua sol·licitud de preinscripció entre el 12/03/2019 i el 28/06/2019 a través del següent enllaç: PREINSCRIPCIÓ
 2. Publicació de la resolució d'admissió
 3. Matrícula
  • Una vegada has sigut admès, pots procedir a realitzar la teua matrícula entre els dies 09/07/2019 i 11/07/2019.
 4. Presentació de reclamacions
  • Si no has resultat admès, podràs presentar una reclamació i/o esmenar els defectes oposats en la teua sol·licitud entre els dies 09/07/2019 i 22/07/2019. Instruccions.
  • La publicació de la resolució de reclamacions tindrà lloc el dia: 29/07/2019. Si has sigut admès, pots procedir a realitzar la teua matrícula el dia 29/07/2019 .
 5. Moviments de la llista d'espera
  • Si vas resultar exclòs per falta de places, tens una última oportunitat si algun estudiant no ha formalitzat la seua matrícula.
  • El moviment de la llista d'espera serà entre els dies 30/07/2019 i 31/07/2019. Aquest procés serà tramitat pels centres gestors dels màsters.

 

 

Finalitzat el termini de presentació de reclamacions, podrà formalitzar la seua matricula tan aviat com aporte la documentació que falta en el seu expedient. En aqueix sentit, pot posar-se en contacte amb la secretaria de la Facultat a través de Contacta amb nosaltres per a aportar aquesta documentació, fins al 31 de juliol.

En cas de no poder fer-ho fins a aqueixa data, a partir del 2 de setembre, s'obrirà novament un termini d'inscripció amb les places disponibles, termini que estarà obert fins a cobrir les vacants i com a màxim fins al dia 31 d'octubre. Les persones interessades que reunisquen requisits per a matricular-se en el màster hauran d'entrar en el formulari per a inscriure's i a més comunicar aquesta inscripció a secretaria a través de Contacta amb nosaltres.


El preu aproximat del màster és de 1100 euros en primera matrícula.

No és obligatori matricular-se de totes les assignatures del Màster perquè es pot realitzar la matrícula a temps parcial. En aquesta modalitat les assignatures es distribueixen en dos cursos, amb un mínim de 18 crèdits i un màxim de 30 crèdits el primer any.

 

Es pot consultar més informació i realitzar la preinscipción en aquest enllaç: PREINSCRIPCIÓ


Facultat de Dret


Facultat de Dret
Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3573

Fax: (+34) 96 590 9896

Twitter: https://twitter.com/derecho_ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464