Saltar apartados

Facultat de Dret

Doble grau internacional

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

24/05/2018
Audiència Pública de la Comissió d'Avaluació Externa de l'AVAP per a l'avaluació del Màster en Recerca Criminal i Ciències Forenses,

El dia 29 de maig, la Facultat de Dret rebrà la visita de la Comissió d'Avaluació Externa de l'AVAP encarregada d'avaluar el Màster Universitari en Recerca Criminal i Ciències Forenses

L'objectiu d'aquesta comissió és avaluar la implantació i el desenvolupament d'aquesta titulació i comprovar el compliment de les memòries de verificació aprovades per l'ANECA.


El dia 29 de maig està prevista una AUDIÈNCIA PÚBLICA en la SALA DE JUNTES de la Facultat de Dret, oberta per a qualsevol persona interessada a aportar la seua visió respecte al títol avaluat. L'audiència tindrà lloc de 16:00 a 16:30 h.

22/05/2018
L'ANECA informa favorablement la implantació del Grau en Relacions Internacionals

El passat 7 de maig es va produir l'acreditació per part de l'Agència nacional d'Avaluació de la qualitat i Acreditació (ANECA) del Grau en Relacions Internacionals de la Universitat d'Alacant.

La Universitat d'Alacant es convertirà, d'aquesta manera, en la tercera universitat pública espanyola a oferir el Grau en Relacions Internacionals, el qual es pot cursar també en altres 12 universitats privades de l'Estat. La nova titulació oferirà 70 places de nou ingrés i serà requisit indispensable estar en possessió del B1 d'anglès, ja que parteix de la docència del grau s'impartirà en aquesta llengua.

El Grau en Relacions Internacionals de la Universitat d'Alacant és un títol obert que pretén formar no solament a persones que es desenvolupen en l'àmbit de la política internacional o de la diplomàcia pública, sinó també a aquelles altres que desitgen desembolicar-se en el context internacional exercint professions de molt variada orientació. El disseny dels estudis se centra a formar professionals de les relacions internacionals.

03/05/2018
Proves d'accés per a majors de 40 anys

Resultats provisionals: 2 de maig

24/04/2018
Concedida la dispensa parcial al Grau en Dret per a accés a Auditors de Comptes

L'Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes (Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat), ha concedit la dispensa genèrica parcial respecte al Grau en Dret dels cursos de formació teòrica d'auditors, i de la primera fase de l'examen d'accés al Registre Oficial d'Auditors de Comptes.

 

 

Facultat de Dret


Facultat de Dret
Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3573

Fax: (+34) 96 590 9896

Twitter: https://twitter.com/derecho_ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464