Saltar apartados

Missatge de benvinguda

 

Servisquen aquestes primeres línies per a donar-vos la benvinguda a tots els visitants de la pàgina web i us agraïm l'interès per conèixer la informació que s'hi facilita.

Tant si formeu part de la comunitat universitària com si voleu visitar-nos i conèixer-nos, aquestes pàgines us detallaran l'estructura de la Facultat (òrgans de govern, comissions, normativa, etc…), els estudis que s'imparteixen, els serveis que s'ofereixen, passant per notícies d'última hora i enllaços d'interès.

Trobareu detallada la descripció i localització de la Facultat, coneixereu les persones que hi desenvolupem les nostres respectives comeses i sabreu on i a qui dirigir-vos per a qualsevol consulta.

Volem que els nostres estudiants obtinguen la millor formació en les seues respectives titulacions. Desitgem ajudar-los a convertir-se en valuosos professionals capaços de constituir la columna vertebral del progrés social i econòmic. I aspirem  que les administracions públiques, les associacions i les empreses del nostre entorn tinguen en la Universitat d'Alacant una útil ajuda per a aconseguir els seus objectius.

Us reitere de nou la nostra benvinguda. Esperem que la vostra visita a aquestes pàgines us siga de gran utilitat.

Moltes gràcies.

Pedro J. Femenía López

Degà

Facultat de Dret


Facultat de Dret
Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3573

Fax: (+34) 96 590 9896

Twitter: https://twitter.com/derecho_ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464