Saltar apartados
2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Maig, 2014
 • Dijous, 15
 • Anunci

  Festa Universitària solidària el 23 de Maig

  El Consell d'Estudiants està organitzant una Festa Universitària que tindrà lloc el 23 de Maig i que per primera vegada serà benèfica ja que dos euros de cada entrada es donarà de manera solidària. El Consell ha decidisc destinar la donació de la Festa a Marc Plana Rubio, al que molts coneixereu per les caixes de recollida de taps que hi ha en diversos llocs de la Universitat d'Alacant (Aulari I, Germà Bernàcer, etc.)

  Us adjuntem un video sobre la història de Marc.

  https://www.youtube.com/watch?v=g1qstpwyfjc

  Us demanem que si podeís, col·laboreu igual que estem fent nosaltres amb la família de Marc. Cadascun pot donar el que puga i tots junts podem canviar radicalment la seua evolució. Tota la informació de com donar i la història completa de Marc la podeu veure en la seua pàgina web i en la nostra pàgina del Consell:

 • Bandera UE

  Conferència de l'OAMI sobre la mediació en la PI s'obri el termini d'inscripció.

  S'ha obert el termini d'inscripció per a la Conferència sobre la mediació en la PI, la primera conferència d'aquest tipus organitzada per l'OAMI que se celebrarà a Alacant els dies 29 i 30 de maig.

 • Euro

  Premi Internacional Menéndez Pelayo

  El Premi Internacional Menéndez Pelayo va ser creat en 1987, amb el patrocini d'Eulalio Ferrer Rodríguez, afavorit per la Universitat Internacional Menéndez Pelayo (UIMP) i la col·laboració de la Fundació Cervantina de Mèxic, posteriorment subrogada en el Col·legi de Mèxic (COLMEX). Establit amb caràcter anual, va ser concebut per a distingir a personalitats destacades en l'àmbit de la creació literària o científica, l'obra escrita de la qual presentara una dimensió humanística capaç d'evocar, en els nostres dies, la figura de Menéndez Pelayo.

 • Dimarts, 6
 • Euro

  IV Premi Jove Investigador RJUAM

  La Facultat de Dret i la Revista Jurídica de la Universitat Autònoma de Madrid convoquen l'IV PREMI JOVE INVESTIGADOR amb la finalitat de fomentar l'acostament dels estudiants de Grau i Llicenciatura a la recerca científica i a la presentació de posen

 • Dilluns, 5
 • Conferència

  EL GOVERN D'EUROPA. REFLEXIONS POLÍTIQUES I GOBERNANZA ECONÒMICA

  La Fundació "Manuel Giménez Abad" d'Estudis Parlamentaris i de l'Estat Autonòmic, dins del seu programa d'activitats per al 2014 ha organitzat en col·laboració amb el Centre Studi sul Federalisme, la Jornada: "EL GOVERN D'EUROPA. REFLEXIONS POLÍTIQUES I GOBERNANZA ECONÒMICA"
  Data: Dimecres, 7 de maig de 2014, Jornada de matí i vesprada
  Lloc de celebració: Palacio de l'Aljafería, Zaragoza

  Imprescindible inscripció prèvia gratuïta fins a completar l'aforament de la sala, la qual poden realitzar a través del Butlletí d'Inscripció de la pàgina web http://www.fundacionmgimenezabad.es

 • Tornar al tauler principal

Facultat de Dret


Facultat de Dret
Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3573

Fax: (+34) 96 590 9896

Twitter: https://twitter.com/derecho_ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464