Saltar apartados
2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Maig, 2015
 • Dimecres, 13
 • Euro

  XVIII Premi Estudis Jurídics Universitaris, Manuel Broseta Pont

  El Premi d'Estudis Jurídics Universitaris "Manuel Broseta Pont", compta amb el patrocini de la Real Acadèmia Valenciana de Jurisprudència i Legislació, profundament lligada a un dels nostres patrons, l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de València.

  Triptic amb la informació: ací

 • Dilluns, 11
 • Euro

  V Premi Jove Investigador

  El PREMI JOVE INVESTIGADOR pretén fomentar l'acostament dels estudiants de Grau i de Llicenciatura a les activitats de recerca i a la presentació de ponències en congressos científics. La data límit per a presentar els resums dels treballs, conforme a les bases de la convocatòria, serà el 19 de setembre de 2015 a les 20:00h

  Mes informació

 • Dimecres, 6
 • Jornada de dret esportiu

  Jornada de Dret Esportiu

  El Consell d'Estudiants de la Universitat d'Alacant i la Delegació d'Alumnes de la Facultat de Dret, organitza la Jornada de Dret Esportiu el pròxim 8 de maig.

  Programa

  Cartell

  Inscripció

 • Dilluns, 4
 • precolegiacionrrll

  NOVA MODALITAT DE COLEGIACIÓN PER A ESTUDIANTS DE GRAU EN RELACIONS LABORALS I RECURSOS HUMANS

  Des del Col·legi Oficial de Graduats Socials s'ha aprovat la figura del Precolegiado. És una figura prèvia a la colegiación per als estudiants dels dos últims cursos del grau de RRLL i RRHH.

  És un servei gratuït i poden beneficiar-se de moltes de les activitats que ofereixen des del Col·legi: biblioteca, enviament de circulars amb informació sobre la professió, borsa d'ocupació, convenis amb entitats, formació a preus especials, etc.

 • arbre

  El dret al sol i a la sostenibilitat climàtica

  L'organització d'aquestes jornades ve recolzada pel %u201CDia solar europeu%u201D, iniciativa de la Comissió Europea, per a promocionar les energies renovables. La Universitat d'Alacant, per quarta vegada consecutiva, se sumisca a aquest esdeveniment tan estimulant, a través del Departament d'Estudis Jurídic de l'Estat.

  2 crèdit de lliure elecció.

  14-15 de maig de 2015

  Saló d'Actes Alfredo Orts (Facultat d'Òptica)

 • Edifici d'oficines

  Repensant el Model d'Ocupació Pública

  S'informa a tots els interessats que el pròxim dia 15 de maig de 2015 se celebrarà la Jornada "Repensant el Model d'Ocupació Pública". Als matriculats en la Jornada se'ls reconeixerà 1 crèdit per a Titulacions de Grau i 1 crèdit per a les Titulacions d'Estudis a extingir. Aquest reconeixement se supeditarà a l'assistència del 80% de les conferències.

  La preinscripció en la Jornada es podrà realitzar fins al dia 12 de maig i, la matriculació, fins al dia 13 de maig a les 12 hs.

 • Enlace

  Accés a l'aigua i dret d'ús. Respostes i solucions jurídiques a la sostenibilitat

  Accés a l'Aigua i Dret d'Ús. Respostes i solucions jurídiques a la sostenibilitat

  El pròxim dia 4 de maig de 2015 se celebrarà el Seminari sobre "Accés a l'Aigua i Dret d'Ús. Respostes i solucions jurídiques a la sostenibilitat", podeu consultar la informació, així com descarregar el formulari d'inscripció en els següents enllaços:

 • Tornar al tauler principal

Facultat de Dret


Facultat de Dret
Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3573

Fax: (+34) 96 590 9896

Twitter: https://twitter.com/derecho_ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464