notícies d'interès

 

 

 

logo UA

En el marc de les activitats organitzades entorn del 8 de març, la Comissió d'Igualtat de la Facultat de Dret de la Universitat de València, amb la coordinació de la professora de Dret Civil Fabiola Meco, organitza el dijous 25 de març la Jornada Virtual "Drets i Llibertats sexuals: cruïlles del feminisme ".

Programa i enllaç a la videoconferència

17/03/2021
logo UA

La Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials organitza la Jornada La construcció social i el benestar de les dones: reflexions i experiències des de les ciències socials (online) per a commemorar el dia 8 de març de 2021.

01/03/2021
Anuncio


L'Associació Estatal de Centres de Relacions Laborals i Ciències del Treball(ARELCIT), la Xarxa Interuniversitària d'Innovació en Ciències Laborals i Inveslab Grup de Recerca en Ciències Laborals de la Universitat de València, convoquen els IV PREMIS D'INVESTIGACION EN CIÈNCIES LABORALS, que es creen amb l'objectiu fomentar la capacitat dels egressats en RRLL-RRHH en el procés de difusió i publicació dels resultats obtinguts en les seues recerques i estudis de finalització de Grau i de finalització de Master.

Requisits per a participar:


1. Estudiants o egressats recents en Graduat Social, Ciències del Treball, Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans i en tots aquells Màsters Universitaris Oficials de Postgrau vinculats amb la matèria, i

2. Que hagen presentat el seu Treball de finalització de Grau o de Màster amb posterioritat a l'1 de gener de 2016, i no hagen participat en edicions anteriors del premi.

La data límit per a la presentació dels treballs és el 29 de març de 2019 (abans de les 14:00 hs.)

Seran premiats dos treballs, un primer de 800 euros i un segon de 400 euros.

http://inveslab.blogs.uv.es/inicio-2/bases-iv-premios-ciencias-laborales-2018-2019/
http://inveslab.blogs.uv.es/

30/01/2019