Saltar apartados

notícies d'interès

 

 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

30/01/2018
I Jornades d'Estudis Socials d'Amèrica Llatina

Inauguració: 5 de febrer de 2018, a càrrec de D. Ignacio Suárez Fernández-Coronat, Comissionat de l'Espai Iberoamericà del Coneixement - SEGIB

Clausura: 14 de març de 2018, a càrrec de D. Carlos Augusto Abicalil, Director d'Educació, Ciència i Cultura de l'Organització d'Estats Iberoamericans

21/09/2017
TÍTOL D'EXPERT EN DISCRIMINACIÓ, RACISME I XENOFÒBIA

OBERT EL TERMINI DE PREINSCRIPCIÓ

(del 15 de setembre al 30 de novembre)

La Facultat de Dret de la UA ha organitzat un nou Títol d'Expert semipresencial per a promoure l'especialització en relació amb un fenomen criminal de màxima actualitat: la discriminació, el racisme i la xenofòbia. Es pretén aconseguir una formació integral, tant en els aspectes d'índole teòrica, com pel que fa als protocols i plans d'actuació. En aquest sentit, totes les assignatures s'imparteixen des d'un enfocament teòric-pràctic amb la finalitat que l'estudiant reba una formació completa que li prepare per a actuar davant situacions de discriminació, racisme i xenofòbia, a partir d'un coneixement adequat de les múltiples facetes que presenta aquest fenomen. El Títol compta amb la participació de professorat de diverses àrees de coneixement de la Universitat d'Alacant, així com de professionals vinculats a les Forces i Cossos de Seguretat especialitzats en la gestió de la discriminació, el racisme i la xenofòbia en l'àmbit policial.

21/09/2017
TÍTOL D'EXPERT EN PREVENCIÓ I INTERVENCIÓ EN VIOLÉNCIA DE GÈNERE

OBERT EL TERMINI DE PREINSCRIPCIÓ

(del 15 de setembre al 30 de novembre)

La Facultat de Dret de la UA ha organitzat un nou Títol d'Expert semipresencial per a promoure l'especialització en relació amb un fenomen criminal de màxima actualitat: la violència de gènere. Es pretén aconseguir una formació integral, tant en els aspectes d'índole teòrica, com pel que fa als protocols i plans d'actuació. En aquest sentit, totes les assignatures s'imparteixen des d'un enfocament teòric-pràctic amb la finalitat que l'estudiant reba una formació completa que li prepare per a actuar davant situacions de violència de gènere, a partir d'un coneixement adequat de les múltiples facetes que presenta aquest fenomen. El Títol compta amb la participació de professorat de diverses àrees de coneixement de la Universitat d'Alacant, així com de professionals vinculats a les Forces i Cossos de Seguretat especialitzats en la gestió de la violència de gènere en l'àmbit policial.

14/09/2016
convocatòries dels processos selectius per a accedir als Cossos d'Estadístics Superiors de l'Estat i de Diplomats en Estadística de l'Estat

Amb motiu de la publicació en el BOE del 8 de setembre de 2016, de les convocatòries dels processos selectius per a accedir als Cossos d'Estadístics Superiors de l'Estat i de Diplomats en Estadística de l'Estat, l'Institut Nacional d'Estadística (INE) va a realitzar unes sessions informatives sobre les mateixes.

Amb aquestes sessions, es pretén donar a conèixer el procés de les oposicions, i informar de les qüestions rellevants per a abordar les oposicions.

Les sessions tindran lloc el dia 19 de setembre en la seu de l'INE, Passeig de la Castellana, 183, entrada pel carrer Estébanez Calderón, 2. Madrid.

L'horari del seminari per al Cos Superior de l'Estat és de 9:00 a 11:30 hores i l'horari per al seminari per al Cos de Diplomats de l'Estat és de 12:00 a 14:30 hores.

També es troba disponible aquesta informació en la pàgina web de l'INE: www.ine.es

11/04/2016
Jornada Talent en Creixement

Organitza: Confederació d'Empresaris i Executius d'Espanya

Lloc: Saló d'actes de l'Aulari II.

Dia i hora: el 21 d'abril durant tot un matí.

Més informació:

http://www.talentoencrecimiento.com/content/nueva-edición-alicante-21-de-abril-de-2016-0

Facultat de Dret


Facultat de Dret
Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3573

Fax: (+34) 96 590 9896

Twitter: https://twitter.com/derecho_ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464