Programa d'Inserció Laboral

Logo programa d'inserció laboral

El Programa d'Inserció Laboral de la Facultat de Dret gestiona ofertes d'ocupació en empreses i entitats col·laboradores amb la Universitat, per a facilitar i recolzar als titulats en la cerca d'ocupació, connectant les necessitats del mercat laboral amb les demandes dels nous titulats.

Informació i Inscripció per a titulats

¿En què consisteix el Programa d'Inserció Laboral?

Des de l'oficina de pràctiques de la Facultat de Dret ens posem en contacte amb les empreses i institucions amb les quals col·laborem per a oferir-los aquest servei. Quan una empresa o institució ens envia una oferta per a cobrir un lloc de treball la fem arribar per email a tots aquells titulats que estan donats d'alta en el Programa d'Inserció Laboral. Els candidats interessats en l'oferta, es posaran en contacte directament amb l'empresa, remetent el seu CV actualitzat per email o per la via que l'empresa considere més adequada. L'empresa contactarà amb aquells candidats als quals desitge entrevistar.

¿Com es realitza la inscripció en el Programa d'Inserció Laboral?

Per a poder inscriure's l'interessat ha d'estar titulat per la Facultat de Dret de la Universitat d'Alacant (o disposar d'un títol universitari que no siga de la Facultat de Dret, sempre que s'estiga matriculat en alguna titulació de la Facultat de Dret) i haver obtingut el títol en les últimes 3 promocions.

Emplenant una consulta/petició disponible en aquest enllaç: Formulari d'Inscripció.

En l'assumpte s'ha d'indicar "Alta Inserció Laboral", i en el Motiu de la Consulta es pot especificar els llocs de treball de preferència o àrees d'interès.

¿Com se sol·licita la baixa en el Programa d'Inserció Laboral?

Emplenant una consulta/petició disponible en aquest enllaç: Formulari d'Inscripció i s'ha d'indicar en l'assumpte "Baixa d'Inserció Laboral".

Informació i sol·licitud per a empreses

¿Com se sol·liciten candidats per a una oferta d'ocupació?

Emplenant el formulari d'Oferta d'Ocupació, definint amb claredat el perfil professional requerit i enviant l'original a l'Oficina de Pràctiques de la Facultat de Dret (serà vàlid el seu enviament per correu ordinari, fax o correu electrònic).

Formulari de sol·licitud.

¿Com és el procediment?

S'analitza l'oferta i la remetem per email a tots aquells titulats que estan donats d'alta en el Programa d'Inserció Laboral i que reuneixen el perfil sol·licitat per l'empresa.

¿Com és el compromís amb la Universitat?

Comunicar a l'Oficina de Pràctiques el resultat de la selecció de l'oferta gestionada.

Informació d'utilitat per a millorar l'empleabilidad (pàgines del GIPE)

Enllaços d'interès