Saltar apartados

pràctiques externes extracurriculars

 

Les pràctiques externes extracurriculares són aquelles que els estudiants podran realitzar amb caràcter voluntari durant el seu període de formació i  no formen part del corresponent Pla d'Estudis.

Les pràctiques externes extracurriculares tindran una durada preferentment no superior al cinquanta per cent del curs acadèmic, tenint en compte que 25 hores de pràctiques
equivalen a un crèdit ECTS. El Vicerectorat d'Estudiants podrà, amb caràcter excepcional, autoritzar unes pràctiques extracurriculares amb una durada superior, prèvia sol·licitud motivada per part de l'entitat col·laboradora i amb el vistiplau del Centre corresponent. En cap cas la durada total de les pràctiques haurà de superar les 900 hores.

El començament de les pràctiques extracurriculares haurà de ser comunicat com a mínim 15 dies abans en l'Oficina de Pràctiques de la Facultat de Dret.

El termini per a la presentació de la memòria i avaluació de l'empresa serà com a màxim d'un mes a explicar des de la finalització de les pràctiques.

Tota la informació sobre les pràctiques extracurriculares es pot trobar en el següent enllaç:

http://sa.ua.es/va/practicas-empresa/alumnat/informacio-per-a-l-alumnat.html#apartado-2

 

QÜESTIONS DE NORMATIVA QUE HAS DE TENIR EN COMPTE:

  • Has de tenir matrícula en el curs acadèmic corresponent i haver superat el 50% dels crèdits (si és un màster d'un any, només estar matriculat).
  • La durada mínima de les pràctiques és de 300 hores.
  • Les pràctiques han de tenir una durada màxima de sis mesos (750 hores). Poden desenvolupar-se en dos cursos acadèmics (període consecutiu), però l'estudiant haurà d'estar matriculat en tots dos cursos acadèmics.
  • Segons la normativa de la Universitat d'Alacant, el Vicerectorat d'Estudiants podrà, amb caràcter excepcional, autoritzar unes pràctiques extracurriculares amb una durada superior, prèvia sol·licitud motivada per part de l'entitat col·laboradora i amb el vistiplau del Centre corresponent o unitat gestora de les pràctiques, si escau. En cap cas la durada total de les pràctiques haurà de superar les 900 hores.
  • Només es pot realitzar una pràctica extracurricular per pla d'estudis.
  • Segons la normativa pròpia de la UA, no es podran realitzar diferents pràctiques extracurriculares en la mateixa empresa.

 

 

Pràctiques en Empresa


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464