Saltar apartados

4ª Matrícula de Gracia

¿Què és laª 4 Matrícula de Gracia?

L'alumnat podrà matricular-se 3 vegades per assignatura (és a dir, els "no presentats" esgoten convocatòries). Més una quarta de gràcia, que es pot sol·licitar, si el rendiment acadèmic en els cursos anteriors supera el 50%.

Per al càlcul del rendiment es tindrà en compte el nombre de crèdits superats respecte als crèdits de les assignatures matriculades. A aquests efectes, els crèdits de les assignatures matriculades computaran només una vegada i no computaran els crèdits incorporats mitjançant el reconeixement de crèdits.

Si el rendiment acadèmic no supera el 50%, no podries matricular-te de l'assignatura. En el cas que siga una assignatura optativa podràs triar una altra optativa del teu pla d'estudis. Si l'assignatura és bàsica/obligatòria hauràs d'abandonar la titulació en aquesta Universitat, o canviar d'estudi.

¿Com se sol·licita?

Quan les actes de la C4 (Julio) estiguen tancades, la Universitat realitzarà d'ofici la revisió mèdica de les teues convocatòries. Poden passar diversos casos:

  1. Que es complisquen les condicions de rendiment acadèmic per a sol·licitar: la Universitat t'informa al teu e-mail de la UA i et deixarà matricular-te, entenent la matrícula com a petició formal de quarta matrícula de gràcia.
  2. Que no es complisquen les condicions de rendiment acadèmic: Si l'assignatura és bàsica/obligatòria la Universitat bloquejarà el teu expedient, i t'indicarà que no pots matricular-te en aqueix estudi en la UA. En el cas que siga una assignatura optativa podràs triar una altra optativa del teu pla d'estudis.

¿Quant he de pagar per laª 4 matrícula?

Cada curs acadèmic la Generalitat Valenciana publica el decret de taxes, es pot consultar el cost d'UN CRÈDIT en 4ª matrícula en la web

¿I si no supere laª 4 matrícula de Gracia?

Amb aquesta matrícula tens dret a dues convocatòries. En cas de no superar l'assignatura hauràs d'abandonar la titulació en aquesta Universitat, o canviar d'estudi.

Facultat de Dret


Facultat de Dret
Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3573

Fax: (+34) 96 590 9896

Twitter: https://twitter.com/derecho_ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464