Saltar apartados

Ampliacio de matricula per a assignatures del segon semestre

TERMINI

La matrícula es podrà realitzar en Campus Virtual, sense cita prèvia, 23 al 25 de gener de 2018.

CARACTERÍSTIQUES

  • En aquest període només podrà afegir assignatures del segon semestre l'alumnat matriculat d'estudis oficials en el curs acadèmic 2017-18, és a dir que al juliol o setembre ja s'haja matriculat de les assignatures necessàries per a complir la normativa de permanència.

  • Una vegada es valide la matrícula, no es podran modificar les assignatures matriculades ni canviar de grup; tan sols es podran afegir assignatures noves.

PAGAMENT DE TAXES

  • Si vas sol·licitar el pagament en un rebut únic en efectiu, l'import de l'ampliació de la matrícula de les assignatures del segon semestre s'arreplegarà en un rebut independent i s'haurà d'abonar en efectiu, amb venciment 31 de gener. Més informació sobre les taxes acadèmiques.

  • Si vas sol·licitar el pagament fraccionat amb domiciliació bancària, l'import de l'ampliació de la matrícula s'afegirà als rebuts dels terminis 3 i 4, amb venciments 15/02/2018 i 17/04/2018.

L'impagament de qualsevol rebut comportarà l'anul·lació total de la matrícula, no solament de les assignatures matriculades en aquest període.

INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA

1- Durant aquest període podràs ampliar la teua matrícula amb assignatures del segon semestre en funció de les places disponibles en cada grup.

2- Has de comprovar, per a les assignatures que vulgues, en quins grups hi ha places disponibles abans de fer la matrícula ja que no s'obri termini per a sol·licitar canvi de grup de les assignatures de segon semestre.

3- Si vols ampliar matrícula i no apareix cap grup disponible, has de dirigir-te a la secretaria de la facultat.

4- Si vols amplizar matrícula en el grup LLAURA (només per a alumnes matriculats de totes les assignatures d'aqueix grup) has de dirigir-te a la secretaria de la facultat.

5- Si has superat assignatures en el primer semestre per a poder matricular-te en el treball de finalització de grau i encara no consta la qualificació en el teu expedient, has de formalitzar la matrícula en el treball fi de grau directament en secretaria.

Facultat de Dret


Facultat de Dret
Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3573

Fax: (+34) 96 590 9896

Twitter: https://twitter.com/derecho_ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464