Saltar apartados

Evaluacion extraordinària finalitzar estudis

L'Avaluació Extraordinària (C1) és la primera convocatòria de cada curs acadèmic.

Les proves d'avaluació es realitzaran en les dates indicades a aquest efecte en el calendari acadèmic.

Només podrà sol·licitar avaluació extraordinària l'alumnat que tinga pendent, per a finalitzar els seus estudis, un màxim de dues assignatures i el treball de finalització de grau o de finalització de màster universitari.

L'alumnat que no supere aquesta prova disposarà de l'avaluació ordinària en aqueix mateix curs acadèmic.

  • Sol·licitud

L'alumnat que desitge concórrer a aquesta prova extraordinària haurà de sol·licitar-ho a través del programa d'automatrícula, en el termini establit per a la matrícula.

  • El pagament de taxes:

Les taxes corresponents a les assignatures per a les quals l'alumnat haja sol·licitat avaluació extraordinària s'inclouran en les cartes de pagament corresponents a la matrícula d'aqueix curs acadèmic. Els qui es matriculen d'aquesta prova no podran fraccionar el pagament de les taxes corresponents que s'estableixen en el procediment de matrícula.

L'impagament de la matrícula, en els terminis establits, comportarà l'anul·lació de la matrícula.

L'alumnat sol·licitant de beca o ajuda quedarà exempt del pagament de la taxa corresponent a la matrícula fins que es resolga la seua sol·licitud, llevat que puguen finalitzar els seus estudis abans de la resolució, en aquest cas se'ls exigirà que abonen la matrícula si volen sol·licitar el títol i, posteriorment, si se'ls concedira la beca o ajuda, se'ls retornaria l'import corresponent prèvia petició de l'interessat o interessada. En cas que no obtinguen la condició de becari o becària, o siga revocada la beca concedida, se'ls requerirà l'abonament de la taxa per la matrícula formalitzada dins dels 20 dies següents al rebut de la notificació del pagament.

Facultat de Dret


Facultat de Dret
Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3573

Fax: (+34) 96 590 9896

Twitter: https://twitter.com/derecho_ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464