Saltar apartados

Suggeriments, reclamacions i queixes

Sobre la qualificació d'exàmens

Si la reclamació és relativa a la qualificació obtinguda, podràs realitzar les oportunes revisions i reclamacions segons l'establit en el Capítol VI del Reglament per a l'avaluació dels aprenentatges de la UA (queda derogat el Reglament d'exàmens i altres procediments d'avaluació de de la Facultat de Dret de la Universitat d'Alacant):

Revisió de les qualificacions.

Sobre assumptes Generals

Qualsevol usuari de la Facultat de Dret pot presentar un suggeriment, reclamació, queixa o agraïment, emplenant el formulari web oportú, que serà remès a l'equip d'adreça del Centre.

Una vegada rebut, es decideix si s'admet a tràmit.

  • Si no s'admet a tràmit, es comunica per escrit a l'interessat el motiu del rebuig.
  • Si s'admet a tràmit, s'envia a a la persona o unitat competent, perquè inicie el procediment d'anàlisi, valoració i resposta, el resultat de la qual serà comunicat a l'interessat.

Sobre la docència d'assignatures

Si tens alguna queixa, reclamació o suggeriment relacionat amb la docència de qualsevol assignatura del Centre, has de dirigir-la al professor de l'assignatura. En cas de no estar conforme amb la resolució, podràs elevar aquesta queixa, reclamació o suggeriment al Vicedegà de la Titulació. Per a ser admesa a tràmit, la reclamació ha d'anar acompanyada de còpia de la resolució del professor de l'assignatura.

Facultat de Dret


Facultat de Dret
Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3573

Fax: (+34) 96 590 9896

Twitter: https://twitter.com/derecho_ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464